»Politica  »Actualitate  »Eveniment  »Sport  »Contact  
  Curs valutar
  
  

» Blog - Nicu Tasca

» Creare site profesional

Ziare

Check Google Page Rank

Reducere la factura de energie de 400% cu becuri LED!


     "Daca vrea sa mai joace pentru Stiinta, il asteptam si pe Alexandru Lupu", spune managerul Siintei Petrosani, Emil Drumea.
      Asa cum era de asteptat, schimbarea de sistem competitional din rugby-ul romanesc, trecerea la un campionat toamna - primavara, a lasat un gol care trebuia umplut cu intrecerea dotata cu trofeul Cupa Romanei. Primul meci oficial al echipei de rugby Stiinta Petrosani va avea loc pe data de 19 martie cu CS Manastur Cluj, acasa. Impartita in doua serii geografice Seria Transilvania si Seria Moldova, criteriul principal de care s-a tinut cont a fost distanta cat mai mica intre orasele echipelor din aceeasi serie, pentru deplasari cat mai scurte si mai facile. Sistemul de desfasurare in cele doua serii consta in meciuri tur - retur intre formatiile componente, prima etapa fiind programata in 19 martie, iar ultima in 23 aprilie. "Sa vedem cum se va desfasura si campionatul. In ceea ce ne priveste, suntem optimisti. Atat eu, cat si colegul meu, antrenorul de la juniori, Decebal Vaduva am fost la cursuri pentru antrenori licentiati si calificati pentru ca nu mai ai voie sa iei loc pe banca tehnica oricum. Noi il asteptam chiar si pe Alexandru Lupu(fostul antrenor n.red.), daca ii face placere sa vina sa mai joace pentru Stiinta. Din cate stiu eu, acum este antrenor la echipa de rugby in 7 a clubului Steaua", a declarat Emil Drumea. Stiinta a castigat editia trecuta a Diviziei Nationale de Seniori la rugby, insa inscrierea si participarea in Superliga nu au fost posibile pentru sezonul 2016 - 2017 din cauza lipsei banilor.

Gazduire ieftina pentru website-ul tau. Click aici pentru detalii!

Iluminat ieftin cu becuri economice LED, Becuri cu LED, Spoturi LED, Benzi LED, Aplice LED, Proiectoare LED, Proiectoare LED, Reflectoare LED, Tuburi LED, Panouri LED, Lampi LED


Nume (obligatoriu)
Prenume (obligatoriu)
Email (nu va fi facut public)
Telefon (nu va fi facut public)
Mesaj

 (inainte ca mesajul sa apara acesta trebuie moderat)

Calcul pentru verificare (anti spam)

 Cat face 20 : 2 ?

     Mesaje vizitatori

HONEST DESIGN
Compania de PR
Magazin diplomaticReducere la factura de energie de 400% cu becuri LED!
Becuri cu Led | Proiectoare led | Lampi Led | Xlinesoft PhpRunner - Aplicatii web la minut!