Agenții și agențioare – breșe de scurgere a banului public

You may also like...

3 Responses

 1. Gogu spune:

  AJOFM HUNEDOARA A FOST CONDUSĂ, TIMP DE NOUĂ ANI, DE UN INFRACTOR. CINE MAI POATE AVEA ÎNCREDERE ÎNTR-O INSTITUȚIE DIRIJATĂ, ATÂTA TIMP, DE UN INFRACTOR? PĂI DACĂ INSTITUȚIA CENTRALĂ,ANOFM, A FOST CONDUSĂ DE UN PUȘCĂRIAȘ, CEA JUDEȚEANĂ, DE CE SĂ NU FIE CONDUSĂ DE INDIVIZI DE ACELAȘI CALIBRU? VORBA ACEEA „SPUNE-MI CU CINE TE PLIMBI CA SĂ-ȚI SPUN CINE EȘTI”. PRIN URMARE, SILVIU BIAN = IORGOVAN VELICHI. ACEASTĂ EGALITATE URMEAZĂ A SE EXTINDE.

 2. Fost angajat la AJOFM Hunedoara spune:

  Țara e plină de lichele care își trag beneficii necinstite din banii publici. Cunosc foarte bine ce se întâmpla la AJOFM Hunedoara pe timpul infractorului V.V. Constantin Iorgovan. Am rămas fără loc de muncă, în urma „restructurării” dictată de infractorul Vasile Velichi Constantin Iorgovan, pentru că nu aveam carnet de membru PDL și că nu am rezonat cu hoții. Mafia era coordonată de la București, de la ANOFM, de către Silviu Bian, închis pentru fraudarea fondurilor europene. În teritoriu s-au format „viespare” care nu au fost sparte chiar dacă „gărgăunul” se afla la mititică. Instituțiile care trebuia să facă ordine se fac că plouă. Trebuie să ai mare curaj să demaști acest sistem corupt care rezistă sub protecția instituțiilor de ordine. Nu vom scăpa curând de acești îmbuibați, paraziți ai societății care ne fură în față și spun că nu-i adevărat.

 3. Fost angajat la AJOFM Hunedoara spune:

  „Infractorul velichi iorgovan, fost PDList 17 ani, după infracțiunile săvârșite a ajuns secretar general al BPJ PNL-jud.Hunedoara și cu un tupeu, obrăznicie care întrece orice limită apare la diferite televiziuni locale unde vorbește despre normalitate, adică ne explică cum ar trebui să fie normalitatea. Cu alte cuvinte, infractorul ne dă lecții despre normalitate”
  https://www.facebook.com/replica.infohd/videos/468824497231172/

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *