„Amputarea” pensiilor grupei I de muncă

You may also like...

10 Responses

 1. Aristotel spune:

  Ca si lalegea salarizarii unitare, si legea noua a pensiilor are mecanisme ascunse de diminuare a lor. Doar nu o sa taie peniile speciale si cele necuvenite primarilor si parlamentarilor. Statul este cel mai mare hot din toate timpurile!

 2. Alistsr spune:

  Minciuni PSD au avut patru ani și de cînd sunt la guvernare și nu au terminat legea pensiilor.dar nici nu au aplicați s-au ocupat de codurile penale legi pe care îi interesează pe ei pentru ei Dragnea infractorul.si Olguța alcolista

 3. Muste. spune:

  Parlamentari ,Senatu, toți ceii ce și-a făcut cum și-au dorit cum rămîne . Jucativa cu Poporu .

 4. Toma spune:

  Amputarea…
  ?!!! E simplu, mai faceți o mineriadă

 5. Rusu Iulian spune:

  Da este adevărat, ce-i care au lucrat în grupa 1, și apoi în grupa specială,de pensii speciale au dreptul politicienii și șmecherii din această țară,nu cei care au muncit în fundul pământului pentru a aduce bunăstare acestei țări.Rusine acestor guvernanți,care au grijă de buzunarele lor.

 6. ovesea nicolai spune:

  Persoanele cu handicap grav si cele cu handicap accentuat pensionate de limita de varsta vor pierde si ele datorita noii formule de calcul al VPR intrucat si ele au stagii de cotizare legale mai mici de 25de ani.Consiliul National al Dizabilitatiia cerut inca din noiembrie 2018 ca noua formula sa aiba un mod de calcul diferentiat al VPR pe baza stagiilor legale ,de cotizare de la data pensionarii pentru toate persoanele cu stagii mai mici de 25 de ani!!!din pacate insa nici un politician nu pare sa inteleaga ce aberanta este formulade calcul a OLgutei Vasilescu si ce consecinte aberante genereaza!!!

 7. Pensionarul spune:

  Tăcerea ascunde vinovăția celor care au făcut această nouă lege, de fapt nu au făcut prea multe decât să modifice câte ceva și cel mai important este modificarea formulei de calcul care va afecta toți pensionarii, formulă ambiguă care va permite ca majorarea anuală a pensiilor să poată fi interpretată în funcție de cei aflați la putere.

 8. Gmbplay spune:

  Cei care nu au 20 de ani 100 % subteran , de exemplu 11 ani , restul fiind in conditii normale , punctajul aferent gr. 1 de munca se imparte tot la 20 ? Multumesc .

 9. Gmbplay spune:

  |Pentru cei care au subteran 100% , dar au sa zicem 11 de gr. 1 , totalul punctajului obtinut pentru grupa se imparte tot la 20 ? Multumesc .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *