Invitație de participare
Societatea comercială TOMMY FOOD SRL, Mun. Lupeni, Str. Vîscoza, Bl.1, Sc.2, Et.1, Ap.30, Cod poștal 335600, judeţul Hunedoara, cod unic de înregistrare 46343716, număr de ordine în registrul comerţului J20/965/2022, reprezentată legal de Tucaciuc Stela, având calitatea de administrator, prin prezenta vă solicităm o ofertă de preț privind: FURNIZARE ECHIPAMENTE.
CAIET DE SARCINI
- ACHIZITOR:
TOMMY FOOD SRL, Mun. Lupeni, Str. Vîscoza, Bl.1, Sc.2, Et.1, Ap.30, Cod poștal 335600, judeţul Hunedoara
- DETALII CU PRIVIRE LA ACTIVITATEA SOCIETĂȚII:
- Domeniul principal de activitate: CAEN 5610 Restaurante
- 5610 – Restaurante
- Număr de angajați: 3 persoane;
- Regim TVA: neplătitor.
- TIPOLOGIA ACHIZIȚIILOR:
Se solicită ofertă de preț, pentru ECHIPAMENTE PIZZERIE , având următoarele specificații tehnice minime obligatorii:
LOTUL 1
Denumire | UM | Cantit. | Caracteristici tehnice minime |
Masă frigorifică preparare pizza | buc | 1 | Racire ventilata, DOUA USI SI SERTARE |
Vitrină frigorifică ingrediente pizza | buc | 1 | Capacitete 9 cuve GN 1/3, L=2000mm, INOX |
Dulap frigorific | buc | 1 | Tavi de 600×400 speciale pentru aluatul de pizza. Capacitate – 10 tavi. 230V / 50Hz / 1N. |
Dulap refrigerare | Buc | 1 | Capacitate – 1104 litri. Alimentarea se face la curent electric 230V / 50Hz / 1N. |
Malaxor aluat | buc | 1 | Productivitate – 88 Kg/h. curent electric 230V / 50Hz / 1N sau 400V / 50Hz / 3N. |
Mașină de prelucrat legume & brânzeturi | buc | 1 | Are 5 discuri diferite incluse. Alimentarea se face la curent electric 400V / 50Hz / 3N. |
Feliator profesional | buc | 1 | Alimentarea se face la curent electric 230V / 50Hz / 1N. |
Cuvă inox gn 1/2 | Buc | 5 | Inox, 1/2 |
Capac cuvă inox gn 1/2 | Buc | 5 | Inox, 1/2 |
Cuvă inox gn 1/3 | Buc | 15 | Inox, 1/3 |
Capac cuvă inox gn 1/3 | buc | 15 | Inox 1/3 |
Formator aluat | buc | 1 | Formator aluat pizza pe dimensiuni Pizza max 33 cm, minim 130 g – maxim 270g |
LOTUL 2
Denumire | UM | Cantit. | Caracteristici tehnice minime |
Cuptor pizza pe lemne | buc | 1 | Cuptor pe lemne, capacitate: 9 pizza, consum redus de lemne |
Paleta de bagat pizza | buc | 1 | Fabricata din aluminiu anodizat .Diametru 32 cm. Lungime coada minim 160 cm. |
Paleta de scos pizza | buc | 1 | Fabricata din inox. Lungime totala – 160 cm. Diametru disc – 20 cm |
Perie pentru curatat vatra | buc | 1 | Rezistenta pentru uz intens. Lungime totala – minim 165 cm. Dimensiuni cap – 200 x 50 mm. |
Suport palate+perie | buc | 1 | Complet fabricat din inox. Se pot agata o paleta pentru bagat pizza, o paleta pentru scos pizza si o perie. Dimensiuni 460 x 65 x 55 mm. |
Casete aluat | Buc | 20 | Constructie euronorm pentru stivuire eficienta. Dimensiuni externe – 60x40x7,5H cm. Volum – 15 litri |
Geantă termoizolantă | buc | 4 | Capacitate 6 cutii de pizza 330 x 330 x 40H mm. Dimensiuni interioare -minim 400 x 340 x 250H mm. |
LOTUL 3
Denumire | UM | Cantit. | Caracteristici tehnice minime |
Cos de fum | buc | 1 | Teu 90 grade, D200/250MM, H=5 ML |
- CRITERII ȘI CONDIȚII DE CALIFICARE A OFERTANȚILOR
- Oferta a fost transmisă în termenul specificat la pct. 8;
- Din ofertă rezultă explicit că echipamentele ofertate respectă specificațiile tehnice minimale impuse prin prezentul caiet de sarcini, pct. 3;
- Ofertantul are autorizat codul CAEN necesar comercializării echipamentelor vizate prin prezenta procedură de achiziții.
Atenție! Un singur furnizor poate transmite oferte pentru mai multe loturi. Atribuirea se realizeaza distinct, pe fiecare lot in parte.
ATENȚIE! Toate echipamentele livrate trebuie să fie noi (nu se acceptă echipamente second hand sau refurbished). În acest sens, la recepție, furnizorul va oferi certificat de calitate/declarație pe proprie răspundere/certifcat de garanție.
ATENȚIE! Ofertele care nu propun toate echipamentele indicate la pct. 3 și nu respectă criteriile de la pct. 4, sau care includ echipamente care nu respectă specificațiile tehnice minimale impuse, vor fi respinse.
- VALABILITATEA OFERTEI
Oferta transmisă, trebuie să aibă valabilitate de cel puțin 30 de zile de la data limită stabilită pentru depunerea ofertelor.
- MODUL DE PREZENTARE AL OFERTEI:
Ofertele se depun/transmit în LEI, specificând atât prețul fără TVA cât și prețul cu TVA inclus sau, după caz, cu menționarea faptului că firma ofertantă este neplătitoare de TVA și prețul propus este preț total final.
- CRITERIUL DE ATRIBUIRE
Criteriul de atribuire a procedurii de achiziție publică este prețul cel mai scăzut cu TVA inclus (sau prețul total final cel mai mic dacă firmele sunt neplătitoare de TVA), per întreg lotul de produse ofertat, și cu respectarea tuturor cerințelor specifice minime ale caietului de sarcini, menționate la pct.4 al prezentului caiet de sarcini.
- MODALITĂȚI DE TRANSMITERE A OFERTEI ȘI TERMEN LIMITĂ
Faţă de cele prezentate, vă rugăm să ne transmiteţi oferta dumneavoastră, financiară și tehnică, în limba română, până la data de 08.03.2023 ora 16:00 , pe suport de hârtie, în original, datate, semnate și ștampilate, în plic închis, sigilat, pe adresa: Mun.Lupeni, Str. Vîscoza, bl.1, sc.2, Ap.30, jud. Hunedoara, cu mențiunea:„OFERTĂ PROCEDURĂ FURNIZARE ECHIPAMENTE PIZZERIE.”
*Notă: Ofertele depuse/transmise după data limită menționată anterior, vor fi declarate nule.
- VALIDAREA OFERTEI CÂȘTIGĂTOARE
În eventualitatea în care oferta dumneavoastră corespunde din punct de vedere economic şi tehnic, procedura de achiziţie se va finaliza prin încheierea unui contract de furnizare echipamente.
În vederea validării procedurii de achiziție și semnării contractului, ofertantul declarat câștigător va pune la dispoziția beneficiarului, un certificat constatator eliberat de Oficiul National al Registrului Comertului, din care să rezulte că domeniul de activitate este specific obiectului procedurii de atribuire; informațiile din certificat trebuie să fie reale/ actuale la data semnării contractului.
Data: TOMMY FOOD SRL
27.02.2023 TUCACIUC STELA – administrator