Politică cu ”no name”

You may also like...

3 Responses

 1. John spune:

  Mă scuzi, nici eu n-am auzit de Nicu Tașcă!

 2. FIV spune:

  Stimate Domnule Tasca,

  Am citit cu atentie editorialul dvs si am ajuns la concluzia ca cel putin pe termen mediu am dreptate!
  Alegerile din USR Deva au confirmat ce am spus in emisiunea Tv pe care cu profesionalism o conduceti. USR nu este un partid de lider, ci mai curand unul de echipa!
  Probabil ca pe parcurs, profesionalizarea politica se va impune si vor incepe sa apara lideri, dar in acest moment USR este mai curand un partid de echipa!
  Cu certitudinea ca ideile mele nu au sa va supere, ci au sa va indemne sa priviti mai optimist, va indemn sa ganditi si mai mult la ce am spus!

  Cu multumiri pentru gazduirea ideilor mele,
  Fulger Ioan Valentin

 3. RADU GHEORGHE spune:

  Domnule Fulger Ioan Valentin,
  Imi plac ideile Dvs. dar nu inteleg cum e cu profesionalizarea politica. In ce conditii si cand credeti ca vom avea asa ceva in Romania deoarece la noi , inainte de alegeri apar partide ca broastele dupa ploaie, se voteaza niste liste ca dupa o perioada scurta de timp sa fie trimise la UE sau in CL “rezervistii” Eu am impresia ca Dl. Tasca a gandit si gandeste destul de mult cand scrie cate un articol. Eu cred ca trebuie sa cunosti macar un domeniu bine, sa ai experienta cat de cat, sa fii un bun gospodar la tine acasa, sa cunosti traditiile si cultura zonei daca vrei sa candidezi la locale. Sigur cei din USR stapanesc foarte bine propaganda ONLINE dar am vazut ca si la Nivel Central nu stau foarte bine cu Constitutia si Legile din Romania. Sper ca Dvs. Domnule Fulger nu veti candida din partea USR la locale la Petrosani. Cred ca ati fi potrivit pentru Consiliu Judetean Hunedoara daca se va vota uninominal.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *