”Recunosc că e un soi de teamă”
Consultantul în comunicare Nicu Tașcă surprinde din nou cu o postare pe blogul său, după ce săptămâna trecută a lansat site-ul NT Agency . Articolul se referă la un preparat culinar mai deosebit. Și anume la Biftec-ul tartar.
Am vrut de ceva vreme să mă întorc către Biftec, una dintre mâncărurile mele preferate. Iar imboldul mi l-a dat prietenul Adrian Adochiței, care m-a îndemnat să și scriu despre mâncare, după ce am scris despre marketing politic. De-a lungul anilor, am mai scris despre biftec. O fac rar, așa cum îl și pregătesc. Recunosc că e un soi de teamă. Întrucât îmi iese foarte bun, mi-e frică să nu mănânc prea mult. Astăzi am reușit să îl pregătesc și să și scriu despre asta. Sper să mănânc moderat. Am o mare prețuire pentru oamenii care au o pasiune pentru gătit. Eu știu să fac doar câteva preparate, dar biftec-ul e unul dintre ele. Mărturisesc că este o sărbătoare pentru mine. O sărbătoare a papilelor gustative”, a declarat consultantul despre articolul său.
A.I.
Citește postarea aici