Să vă fie rușine!!!

You may also like...

5 Responses

 1. Petre spune:

  Numai în Românika există această categorie de cetățeni care nu răspund în fața nimănui, asta pentru că timp de 30 de ani parlamentarii simulează emiterea unei legi, respectiv „Legea Răspunderii Magistraților” dar nu au reușit să o finalizeze și să o pună în aplicare. De ce ? Numai ei știu împreună cu magistrații ! Nouă nu vor să ne spună ! Păi, de ce trebuie să știe și „pulimea” !!!. Ei se amuză că ne-au păcălit timp de 30 ani, prin falsitate, promisiuni, etc. ! Rezultatul, unde am ajuns, îl vedem cu toții !

  Eliminarea pensiilor speciale, acordate fără vreun temei legal, de la bugetul statului, unor cetățenii din clasa aristocrației, a fost ultima promisiune făcută electoratului.

  După cum merg lucrurile, se pare că și această promisiune va avea un rezultat lamentabil. Asta pentru că totul va fi decis exact de către cei vizați. Mai precis judecătorii CCR își va judeca propria cauză. Pentru ei nu există conflict de interese sau „nemo judex in propria causa”(niciun judecător în propria cauză), iar cei care au inițiat legea, privind eliminarea pensiilor speciale, nu fac nimic, decât să spună „pulimii” „noi am încercat, dar nu s-a putut”! Bine ar fi să nu se întâmple așa !

 2. CCR spune:

  Cand aud de judecatori si procurori, de avocati si grefieri nu vad in minte decat niste hiene si sacali pusi Pe muscatura din banutii putini pe care ii au cei care-si cauta dreaptatea.
  Care dreptate, nici nu poate sa fie vorba…de 30 de ani judecatorii din Romania impart nedreptatea in Romania .
  Privitor la argumentul PENSIONARII la 40 si un pic de ani, ca sunt uzati psihic si fizic, cum se face ca imediat dupa pensionare devin tineri avocati cu procese in zeci de instante din tara? Atunci nu mai sunt uzati?

  Cea mai mare mizeria din tara este Justitia! Iar slujitorii ei, canci!, sunt niste lepre oprdinare!

  Curtea Constitutionala!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *