Securişti şi securişti, oameni şi oameni…

You may also like...

7 Responses

 1. dan spune:

  Domnule Profesor, vă felicit pentru acest articol de o reală și excepțională valoare istorică și nu numai!

  Mai rămâne de aflat cine era acel ”cadru didactic (re)cunoscut pentru crizele de furie pe care le producea în diversele împrejurări la care participa, cu urlete şi scălâmbăieli, cu spume la gură, cu mizerii aruncate cu suflanta…”!?

  Încerc eu să-l ghicesc prin inițialele VB sau BV, iar pe dvs. vă rog să confirmați sau să infirmați.

  Cu respect,
  Dan

  • Petre Lungoci spune:

   Domnule „Dan” nu vă faceți că nu știți și încercați să ghiciți cine-i VB sau BV. Nu e cazul să credem în coincidențe, cel puțin în această situație. Dacă nu știți, aștept să „ghiciți” și răspunsul îl voi confirma sau infirma.
   Cu stimă,
   Petre Lungoci

   • dan spune:

    Valeriu Butulescu sau Butulescu Valeriu, domnule Lungoci?

    După ce dvs. confirmați ori infirmați, poate ne onorează și domnul profesor Fulger cu un răspuns!

 2. dan spune:

  Nu mai cred că este nevoie de confirmări sau infirmări.

  Cine a cunoscut și cunoaște comportamentul lui Valeriu Butulescu î-l recunoaște pe acesta în articolul domnului profesor Fulger. Mai ales că sunt adăugate două ”mici” amănunte, anume că a fost accidentat cu AVC și că este coleg de partid cu Cîțu.

 3. Cititor spune:

  Valeriu Butulescu nu cred sa fi predat la IMP apoi UTP. Sigur e vorba de altcineva, probabil superiorul lui pe linie de ideologie socialista si directie corecta a statului…

 4. dan spune:

  Domnule profesor Fulger,

  Cred că acel ”cadru didactic (re)cunoscut pentru crizele de furie pe care le producea în diversele împrejurări la care participa, cu urlete şi scălâmbăieli, cu spume la gură, cu mizerii aruncate cu suflanta…” este domnul Krausz Septimiu, fost profesor de Socialism Științific la fostul Institut de Mine Petroșani (IMP), cel care a fost propus de Valeriu Butulescu pentru a i se acorda rirlul de Cetățean de Onoare al Municipiului Petroșani, în anul 2016, și despre care am aflat și eu, acum câteva zile de la un prieten de încredere, că ”imediat după 1990” a suferit acel Accident Vascular Cranian (AVC).

  Domnule profesor, puteți confirma sau infirma? Dacă nu răspundeți, voi înțelege că ceea ce cred eu este adevărat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *