Tur dezamăgitor pentru echipele din Vale

You may also like...

3 Responses

 1. RAD GHEORGHITA spune:

  Felitari totusi pentru CSM Vulcan si CS Inter Petrila . La cat ajutor au avut merita felicitari ! Inca se poate promova.
  Dar , trebuie sa va contrazic total . Exista 2(doua) echipe de fotbal din Valea jiului care ocupa chiar primele doua locuri si se afla pe Podiumul Campionatului Judetean. Va spun ca aceste doua echipe merita FELICITARI ! Le-am vazut si cum joaca si am devenit fanul lor, mai ales al echipei din Vulcan ! Felicitari tuturor celor care se ocupa de SPORTUL DIN HUNEDOARA. Astept o “rectificare ” cu un articol laudativ pentru aceste doua echipe !!!

 2. Lorand spune:

  Citesc si nu-mi vine sa cred. Domnul rad Gheorghita este extrem de contradictoriu: o data admite ca cele doua echpe sunt in afara podiu,uui, alta data sustine ca ele sunt pe podium, apoi o cearta pe cea care a scris articolul.
  Domnule Ghita…dvs cititi ce scrieti?

 3. RAD GHEORGHITA spune:

  De ce sa citesc ce scriu ? scriu ce gandesc si ce stiu. Ca sa nu ne certam , nu exista nici o contradictie in ce am scris deoarece echipele de Seniori sunt in afara podiumului dar la JUNIORI CSM Jiul Petrosani si CSM Vulcan ocupa locurile 1 respectiv 2 . Crezi nu crezi, musai sa crezi era o vorba a unui hatru …..

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *