Ultima noapte de pace, întâia noapte de război?

You may also like...

4 Responses

 1. RAD GHEORGHITA spune:

  Sper ca acest articol e o gluma..chiar ati crezut o clipa ca va fi un razboi cu tancuri , cu TAB-uri si cu MIG 29 care vor trece nu stiu ce granita in Ucraina ? Acum de dimineata m-am uitat un pic la CNN, la TV5MONDE si am vazut doar niste stiri care numai stiri nu le poti numi. Nici o informare despre ce se intampla de fapt…doar ca nu e sigur ca soldatii rusi se retrag in cazarma. Tot raul spre bine deoarece in aceste zile am cautat si am gasit pe YouTube date si imagini despre noile avioane de lupta, despre lansatoare de rachete etc. Nu am prea gasit date despre dronele militare si despre satelitii militari. Am vazut in schomb o harta in care ni se arata cum Rusia e incercuita de bazele militare NATO. Cea mai frumoasa stire este stirea in care o nava de lupta rusa care statea deasupra unui cablu cu fibra optica , cablu submarin, a fost silita sa plece de acolo de niste nave de pescuit ale pescarilor irlandezi. Stire Pescarii Irlandezi Au învins Marina Rusă. Sper sa nu inceapa razboiul pana ma mai documentez… Avem o presa sportiva excelenta….24 ian. 2021 — Museum of Football Glory of Donbass in Donetsk Donbass Arena se menține într-o stare bună, chiar dacă Șahtior a plecat din oraș din 2014 … uitand ca tot ei au scris in 2017 ca Donbass Arena ajunsese o RUINA. Nu stiu despre ce cacealma ar putea fi vorba…poate doar despre stiri fake, despre copy/paste si mai ales despre lipsa de analiza. Mai exista oare ziaristi in tara asta care sa aiba timp sa faca o analiza a stirilor fake despre lucruri serioase cum este razboiul sau criza economica. La noi nu dezerteaza oligarhii ca nu prea avem , in schimb dezerteaza un fost PREMIER . Ma puteti lamuri ce face, ce rol are un PRESEDINTE al unei Universitati ? Universitatea din Petrosani are un Presedinte ? Uf, am scapat , nu m-am uitat nici la stirile de la ora 8,00. Razboiul hibrid continua mai ales in mediul online , eu continui sa citesc cartea RIDICA-TE SI UCIDE PRIMUL , are 842 de pagini .

 2. DORU spune:

  Inteligent comentariu, domnule RAD GHEORGHIȚĂ

 3. Valentin Fulger spune:

  „Sper ca acest articol e o gluma..chiar ati crezut o clipa ca va fi un razboi cu tancuri , cu TAB-uri si cu MIG 29 care vor trece nu stiu ce granita in Ucraina ? ”

  Domnule Rad,

  Dincolo de excelenta dvs relaxare, pe care o pun pe seama faptului ca ori nu credeti, ori nu vedeti, ori va place ce se intampla, politica unui stat ca Rusia care se invecineaza cu cine vrea ea nu se spulbera sub imperiul unui comentariu de genul ” Chiar ati crezut ca va fi razboi cu tancuri?” chiar daca intervine si Doru, evident un troll de presa platit.

  Personal cred ca va urma ceva care va fi greu de cunatificat in ce gandim in termeni de pace.

  Dvs ramaneti la ale dvs, eu raman la ale mele, asa… mai pesimist, mai axat pe o realitate cu care m-am obisnuit de zeci de ani.

  Sper din suflet sa ma insel, sper din suflet sa aveti dreptate, sper din suflet ca Dorulet sa nu fie ..Donbas..

  PS: nu as vrea sa ma apere pescarii irlandezi, o miscare de PR excelenta pusa la punct de Rusia ca sa arate ce faina e ea!

 4. Valentin Fulger spune:

  Domnule Rad,

  Pentru ca v-am vazut extrem de prezent in media sociala va intreb, cu ingaduinta dvs, ce credeti ca este acum in Europa?
  Razboi cu tancuri si cu Miguri sau relatari de la presa sportiva despre arene sportive?
  Cate pagini mai aveti de citit din cele peste 800, din cele din care ne aratati cat de destept sunteti dvs compartiv cu altii dintre noi in momentele in care noi eram ingrijorati iar dvs complet relaxat?!

  Nu este nicio ironie, dar o atitudine ca a dvs trebuie pusa la punct, mai ales in astfel de momente de criza!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *