Video. ”Au fost indiferenți și l-au lăsat să sufere ca pe un câine”

You may also like...

4 Responses

 1. Paul spune:

  Stimabile domn ,,doctor,, sau cosmonaut după spusele domniei tale. Deontologic și uman nu e necesar sa te prezinți. Eu asta cred că învață și personalul medical mediu, cu atât mai mult cel superior, prin pregătirea psihica a pacientului. 1 lucru te prezinți că să nu creadă lumea ca ești Gagarin. Punctul doi: când ați observat că testul nu a venit, că există o intarziere, știind că oamenii în acea stare de lipsa de informare devin anxioși, ați încercat să îți explicați ce se întâmplă cu pacientul?
  Trei: ați solicitat vreo investigație mai amănunțită observând EKG cu modificări?
  Raspuns: Nu!
  Programul dvs se termina la ora 15 și nu ați avut timpul necesar.
  Cred că în această țară ar fi mai bine sa fim tratați de cosmonauți. Ei ar fi cu siguranță mai umani.

 2. Paul spune:

  L-as întrebă pe acest domn doctor sau cosmonaut sau ce o fi el: acel EKG chiar nu va spunea nimic? Sau ați lasta totul in seama Covid 19? Asta din punct de vedere medical. Și ar mai fi ceva. Cadrele medicale medii învață încă din școală că în momentul pregatirii pacientului dpdv psihic, in primul rand trebuie sa te prezinți, îți spui numele și funcția. Cei cu studii superioare nu fac asta? Nu trebuia să ii spuneți că sunteți medicul curant? De fapt nu! Noi trebuie să ghicim că în spital cei cu un halat pe umăr și mult tupeu sunt medici. Din punct de vedere uman nu cred că mai e ceva de spus. Programul dvs se termina la ora 15. După aceea e liniște. Probabil și conștiința ar trebui sa intre în concediu după un anumit timp sau după programul de munca.

 3. Popescu spune:

  Domnule,eu am avut mama internată la domnul doctor ,și nu e așa cum spuneți, domnul voia să il vadă un cardiolog,din păcate la spital nu este cardiolog,când a plecat nu a stat in curte nu a fost lăsat sa3 plece din salon până nu a venit salvarea,dacă la 19.30 cand a vorbit cu fiul a avut durere pe mâna de ce fiul nu a chemat ambulanta el a fost adus la spital in jurul orei 24,imi pare rău că trebuie să spun dar domnul doctor chiar se ocupă de pacienți și dacă e nevoie vine și de acasă, domnule reporter o intrebare când ați auzit de caz de ce nu ați intrebat si medicul ,am văzut că a sunat să intre să vorbească dar tot spuneați repede repede,.Deci eu pentru domnul doctor am tot respectul,mama ii mulțumește din suflet pentru ce a făcut pentru ea .Deci să nu mai jignim dacă nu cunoaștem adevărul.

  • admin spune:

   Domnule ”Popescu”,
   Cred că ați citit alt articol. Nu jignește nimeni. Eu doar am prezentat faptele prezentate de familia lui Doru Lazăr și i-am dat prilejul dr. Valas să își spună opinia. Dacă nu vă convine ce a ieșit, citiți alte ziare! Eu sunt împăcat cu ceea ce a ieșit și cred că am fost echilibrat.
   P.S. Laudele dumneavostră nu-l mai aduc acasă pe Doru Lazăr!
   Nicu Tașcă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *